Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Sorteig de Nadal 2021

Valencià | Castellano

Bases Sorteig Nadal 2021 Agrupa

Qui organitza aquest Sorteig Nadalenc:
Agrupa, associació de comerciants i serveis professionals de Riba-roja de Túria.

Què sortegem:
Sortegem 4 xecs per valor de 100€ cada un, i aniràn acompanyats de 4 carros de compra de la col·lecció “Brutal” de Unió Gremial.
Els xecs seran vals de compra que es podran canviar en els comerços i serveis associats d’Agrupa. Els quatre premis de 100€ s’entregaran dividits al mateix temps en 4 xecs de 25€ per a canviar en un únic comerç o en diversos comerços o empreses de serveis (*No s’efectuarà devolució d’efectiu en cap cas si el tiquet no supera la quantitat del xec ). Aquests vals podran ser canviats fins al 15 de febrer de 2022.

Data d’inici i fi del sorteig.
El sorteig donarà principi a partir del 10 de desembre de 2021.
Finalitzarà el 5 de gener ( o fins a esgotar cupons ).

Com participar:
Els clients podran participar emplenant un cupó en els comerços i empreses de serveis que pertanyen a l’associació de comerç local de Riba-roja, Agrupa. Haurà d’emplenar cada cupó en el propi comerç amb el seu nom i telèfon per a poder cridar-li en cas de resultar afortunat.
Aquest cupó haurà d’estar segellat o signat en la matriu pel comerç Agrupa en el que es participa*.
Es farà lliurament al client d’un cupó per cada 20€ de tiquet de compra, amb un màxim de 5 cupons per tiquet. Cada client pot participar tantes vegades com compres efectue durant el temps que està el sorteig en marxa.
En les empreses de serveis on no hi ha un comerç com a tal, es podrà fer lliurament de 5 cupons a cadascun dels seus clients habituals, ja que s’entén que no hi ha vendes puntuals nadalenques. Però és la manera de fer participar als seus clients en el sorteig nadalenc d’Agrupa.
Aquestes cupons es depositaran en cada comerç o empresa de serveis doblegades per la meitat en una caixa tancada a manera d’urna. Els associats entregaran aquesta caixa tancada amb els bitllets entre el dia 7 i el 10 on s’indique, per a poder organitzar el sorteig.
L’equip directiu d’Agrupa serà l’encarregat d’obrir cada caixa i depositar tots els cupons en una única caixa o sac per al dia del sorteig.

*Important : No marqueu totes les matrius dels talonaris d’una, per si després vos ens sobren i a altre comerç li falten, així podem compartir-ho .

Quan i on es farà el sorteig:
El sorteig es realitzarà el dia 13 de gener de 2022 en un programa en directe en Ràdio *Riba-roja, i es procedirà a cridar durant el programa als 4 afortunats. Si no responen, es comunicarà amb ells igualment més tard per a indicar on i quan es farà efectiva el lliurament del premi. S’informarà del nom del guanyador i també es nomenarà el comerç o empresa d’Agrupa on ha trobat la sort. Una vegada finalitzat el sorteig tots els cupons amb les dades de nom i telèfon dels NO afortunats seran destruïts.

*El comerç o empresa de serveis d’ Agrupa on els afortunats canvien aquests xecs o vals fins al 15 de febrer de 2022, hauran d’aportar a algun dels membres de l’equip directiu els xecs o vals engrapats al costat del tiquet de compra o factura. Així com també facilitar un número de compte on, en el termini d’uns dies, es realitzarà una transferència per l’import del xec o vals canviats.

**Agrupa es reserva el dret de poder modificar la data d’inici i/o fi de la campanya, així com el dia del sorteig per causes justificades d’organització. També es reserva el dret d’exclusió d’aquells comerços o serveis que incomplisquen les normes de la base del sorteig establides.

Cartell / Cartel

Cupó / Boleto

Bases Sorteo Navidad 2021 Agrupa

Quién organiza este Sorteo Navideño:
Agrupa, associació de comerciants i serveis professionals de Riba-roja de Turia.

Qué sorteamos:
Sorteamos 4 cheques por valor de 100€ cada uno e irán acompañados de 4 carros de compra de la colección “Brutal” de Unió Gremial.
Los cheques de 100€ serán vales de compra que se podrán canjear en los comercios y servicios asociados de Agrupa. Se entregarán a su vez divididos en 4 vales de 25€ para canjear en un único comercio o en varios comercios o empresas de servicios ( *No se efectuará devolución de efectivo en ningún caso si el ticket no supera la cantidad del cheque). Dichos vales podrán ser canjeados hasta el 15 de febrero de 2022.

Fechas de inicio y fin del sorteo:
El sorteo dará comienzo a partir del 10 de diciembre de 2021.
Finalizará el 5 de enero ( o hasta agotar boletos).

Como participar:
Los clientes podrán participar rellenando un boleto en los comercios y empresas de servicios que pertenecen a la asociación de comercio local de Riba-roja, Agrupa. Deberá rellenar cada boleto en el propio comercio con su nombre y teléfono para poder llamarle en caso de resultar afortunado.
Este boleto deberá estar sellado o firmado en la matriz por el comercio Agrupa en el que se participa*.
Se hará entrega al cliente de un boleto por cada 20€ de ticket de compra, con un máximo de 5 boletos por ticket. Cada cliente puede participar tantas veces cómo compras efectúe durante el tiempo que está el sorteo en marcha.
En las empresas de servicios donde no hay un comercio como tal, se podrá hacer entrega de 5 boletos a cada uno de sus clientes habituales, ya que se entiende que no hay ventas puntuales navideñas. Pero es la forma de hacer participar a sus clientes en el sorteo navideño de Agrupa.
Dichas papeletas se depositarán en cada comercio o empresa de servicios dobladas por la mitad en una caja cerrada a modo de urna. Los asociados entregarán esta caja cerrada con los boletos entre el día 7 y el 10 donde se indique, para poder organizar el sorteo.
El equipo directivo de Agrupa será el encargado de abrir cada caja y depositar todos los boletos en una única caja o saco para el día del sorteo.

*Importante : No marquéis la matriz de todos los talonarios de una vez, por si después os sobran y a algún otro comercio le faltan. Así podemos compartirlos.

Cuándo y dónde se hará el sorteo:
El sorteo se realizará el día 13 de enero de 2022 en un programa en directo en Radio Riba-roja, y se procederá a llamar durante el programa a los 4 afortunados. Si no responden, se comunicará con ellos igualmente más tarde para indicar dónde y cuándo se hará efectiva la entrega del premio. Se informará del nombre del ganador y también se nombrará el comercio o empresa de Agrupa donde ha encontrado la suerte. Una vez finalizado el sorteo todos los boletos con los datos de nombre y teléfono de los no afortunados serán destruidos.

*El comercio o empresa de servicios de Agrupa donde los afortunados canjeen estos cheques o vales hasta el 15 de febrero de 2022, deberán aportar a alguno de los miembros del equipo directivo los cheques o vales grapados junto al ticket de compra o factura. Así como también facilitar un número de cuenta donde, en el plazo de unos días, se realizará una transferencia por el importe del cheque o vales canjeados.

**Agrupa se reserva el derecho de poder modificar las fechas de inicio y fin de la campaña, i/o día del sorteo por causas justificadas de organización. También se reserva el derecho de exclusión de aquellos comercios o servicios que incumplan las normas de la base del sorteo establecidas.

Anuncio publicitario

Publicado por agruparibarroja

Associació de comerciants i professionals de Riba-roja de Túria

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: